цветя за осми март

Цветя на 8-ми март за всяка зодия

Какъв да бъде преобладаващият цвят в букета, според зодията?

Тази година 8-ми март се пада вторник, а вторникът е марсов ден. Така че, нека панделки, хартии, мрежи, всичко съпровождащо букета да е в червено. Цвета на кръвта, тоест – на живота!

ОВЕН. Марсовите жени харесват яркочервеното. Можете да поръчате доставка на цветя, както и да подберете всякакви цветя, стига да са червени. Не е задължително букетът да е скъп.

ТЕЛЕЦ. Жената – Телец със сигурност ще се впечатли ако види, че сте се поохарчили за помпозен някакъв букет. Нека да е добре балансиран. Цветовете да са в бебешките розово и/или синьо.

БЛИЗНАЦИ. Не особено претенциозен букет тук ще свърши идеална работа. Цветята трябва да са жълти, изобщо не е задължително да имат аромат. Нека букетът да изглежда някак лек и ефирен.

РАК. Луната е повелителка на Рака и тя свети в лилаво, едно особено лунно лила. Получава се като се смесят розово и сиво. За жена – Рак можете да поръчате доставка на цветя във всякакви лилави нюанси.

ЛЪВ. Лъвиците са подвластни на Слънцето и за тях са подходящи слънчевите цветове. Жълто-оранжевата гама е добре, може също пурпурно. Попадение в десетката е букет от слънчогледи.

ДЕВА. Скромна е природата на Девата. Ако поръчвате доставка на цветя за Дева, съблюдавайте правилото да не изглежда, че пилеете пари. Скромно букетче, или саксия с живи цветя в бяло.

ВЕЗНИ. Изящен и подреден с много вкус букет – това ще направи впечатление на Везните. Пастелни, ненатрапчиви тонове, нищо излишно. Изискан, а не натруфен да изглежда букета.

СКОРПИОН. Тук е хубаво да се съблюдават следните две правила. Първо – уханни цветя, може да имат силен аромат. Второ – вишневи, винени нюанси или тъмночервени като цвят.

СТРЕЛЕЦ. Ако поръчвате доставка на цвета за жена Стрелец, имайте предвид голям букет или кошница с цвeтя. Букетът нека да е просто голям, не е задължително да е скъп. Подберете есенни багри.

КОЗИРОГ. Нещо рядко, ценно, хубаво и скъпо. Тъмно-синя гама, също и индигово, малко по-трудно ще намерите такива цветя, но за жената Козирог определено ще трябва да положите повече усилия.

ВОДОЛЕЙ. Колкото по-ексцентричен, нетрадиционен и шантав е букетът, толкова по-добре! За жената Водолей можете да развихрите въображението си на макс – като цветове нека да са електрикови.

РИБИ. Рибите олицетворяват безусловната любов, така че за тях подберете нежни пролетни цветя. Пролетни, защото с пролетта цялата природа се пробужда за новия живот. А нашият, човешкият живот продължава точно благодарение на любовта!

 

Русе 06.03.2016
Астролог КРЕЯ – milenadankovakreya.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.