Условия за доставка на цветя Русе

Онлайн магазин за доставка на цветя “Русенско цвете” извършва доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници с плодове и други цветни аранжировки на посочен адрес в град Русе и региона.

Доставката на флорален продукт в рамките на град Русе е БЕЗПЛАТНА.

Доставка на цветя Русе

Доставката на цветя и цветни букети за региона около град Русе е 30 лв. Цената е валидна за доставка на цветя до 50 км разстояние от град Русе. За населени места отдалечени на повече от 50 км, цената за доставка е по договорка.

Време за доставка на цветя Русе – извършва се в часовете между 7 ч. сутринта и 20 ч. Извън посоченият диапазон доставка на букети и цветя е на цена 50 лв. в рамките на град Русе, като заявката за това трябва да е направена минимум 24 часа, преди часът за доставка.

Заявки и поръчки за доставка на цветя и букети на сайта, могат да бъдат правени по всяко време на денонощието, както и през официални празници и почивни дни.

За всяка поръчка може да бъде определен точен час на доставка. Това трябва да бъде посочено във формата за доставка на този сайт, или да бъде изразено, като желание в съобщение по имейл или по телефон.
Онлайн магазин за доставка на цветя “Русенско цвете” не носи отговорност за заявки с подадена неточна и/или непълна информация, като при наличие на такава, ще се свържем с Вас за уточнение.

При положение, че не можем да открием получателя на посочения адрес и/или телефонът му не отговаря или е грешно подаден, избраният продукт може да предадем на трети лица (съседи или познати на получателя). Ако поради някаква причина не желаете това, ще се свържем с Вас за допълнителни инструкции. В този случай имате допълнителна възможност да вземете своя продукт от конкретно, посочено от Вас място в град Русе.

Към всеки букет с цветя или кошница с плодове има възможност за добавяне на картичка с послание към получателя. Може да го напишете в полето за бележки на формата за заявка или да ни го изпратите по имейл.

Доставка на цветя Русе

В случай, че е направена заявка за букет с цветя, които са извън сезона, в който те естествено могат да бъдат открити, се налага тяхната замяна с друг вид, подобни на тях по цвят и цена, като се съблюдава да се запази идеята и замисъла на цветната композиция.

Всеки един допълнителен продукт към букета или кошницата с цветя (бонбони, плюшени играчки или даден вид алкохол) може да бъде заменен с друг, близък по вид и цена, като за това ще бъдете уведомени по имейл или на посочения от Вас телефон. От Вас зависи да одобрите или откажете замяната.

За всякакви други въпроси или желания, не се притеснявайте да се свържете с нас на телефон:
0895 57 25 31
или да ни пишете на имейл: ruseflowers@gmail.com